top of page

In de spotlights mét je product of dienst?! Heerlijke Zomercursus.

Wanneer? 2024 - Zomercursus - donderdag 1 augustus, vrijdag 2 augustus, zaterdag 3 augustus: 3 dagen onderdompelen in het shinen met jouw aanbod. Telkens van 10 tem 16 uur. Te Ranst. Incl broodjeslunch, koffie, water en thee. Meedoen? Schrijf je in via whatsapp en/of mail (0478 48 68 71 - annemiektjaeckx@icloud.com) Inschrijving bevestigd na betaling. Geef duidelijk je facturatie gegevens door.


Why? Jezelf in de spotlights zetten: het is een dingetje. Zelfstandige ondernemers (al dan niet in hoofd- of bijberoep) vinden het vaak lastig om zichzelf zichtbaar te maken voor hun doelgroep. Het lijkt nog steeds 'not done' om je eigen kwaliteiten in de verf te zetten zodat cliënten naar je toekomen. Fair enough: ook ik loop daar soms tegenaan: niet zozeer om het beeld naar buiten te brengen: wel het 'wat heb ik te bieden' - iets met hormonen of zo....:-) Anyway: daar voorbij zijn er gewoon een aantal leuke inzichten die het jezelf tonen met je product of dienst heel erg tof maken. Dan is het eerder een ontspannend moment dan een zware opdracht.... En waarom doen we het? Juist: klanten! Die hebben we nodig om onze passie en missie in de buitenwereld te brengen. En die mensen die ons top vinden en kopen bij ons - voor hen doen we het toch? Alleen als 'men' niet weet wat we doen... juist dan is het soms zwaar om te 'ondernemen'.

Met deze korte zomercursus stoom ik je klaar om jouw 'schittermomenten' op een leuke en professionele manier aan te kunnen pakken. Vanuit wie je bent en wilt zijn. Mét de grondbeginselen van zichtbaarheid. Of je deze nu toepast op je website of social media, in een brochure, flyer of advertentie, ik deel graag de basis aandachtspuntjes met jou.


Dag 1 hebben we het vooral over kleur en beeld. Wat het met ons doet. Want wat we zien doet iets met ons. In goede of slechte zin. Een pakkend beeld kan zomaar een trigger zijn om bij jou te kopen, een bepaalde kleur geeft weer waar jij voor staat. Basis psychologie dus. De verhoudingen van het beeld met de tekst- grootte, hoe we non-verbaal lezen: we gaan er samen mee aan de slag - doen en zien.

Dag 2 is een magische dag waar woorden rondstromen: wat wil je zeggen, en wat horen en begrijpen anderen (vrij van elke Nivea) - hoe kan je een leuke tekst schrijven en de treffende titel vinden om de ander interesse te doen krijgen. Samen gaan we goochelen met woorden en zowaar ook eens kijken wat AI hierbij jou kan helpen. (ook als je je een digibeet voelt : dit kunnen we allemaal)

Dag 3 : the finishing touch - Welke kanalen matchen met jou? Speed daten met alle zichtbaarheidopties. Hoe pak je de verschillen aan per kanaal 'zicht' en 'taal', welke tools helpen je - easy peasy ...you can do it!


Zin in ? Ik alvast wel! Zomers ontdekken.

Zie ik je dan?

Meer info en of inschrijven: stuur me een mail of whatsapp, geef duidelijk je facturatie gegevens weer en indien van toepassing ook mogelijkse allergenen voor de lunch.


Annemiek

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page