top of page
kickoff logo.png
Wijs in Zijn

Herken je wat ik hieronder beschrijf? Ja?
Wijs in Zijn wil zeggen stap voor stap er samen iets aan doen.
Hoe? Ik help je graag verder.

Ver-oordeel jij je zelf?

Je zelf op waarde schatten - het vergt een andere manier van kijken naar wie je echt bent. Wie je nu bent is vaak heel ver weg van wie je ooit dacht te zullen zijn. De snelheid en de verwachtingen van de anderen doen je zo vaak twijfelen aan je kunnen, aan jezelf, aan je zijn. Dat zorgt voor een continue druk. Op je hoofd en lijf. Op wie je bent...

Investeren in jouw zoektocht naar jezelf rendeert; Het is een hobbelig en uitdagend traject. Maar o zo de moeite waard....! Spannend?!

Best wel. Stuur me een mail, ik bel je op en we stemmen af alvorens een sessie in te boeken. Hoe lijkt je dat? 

Pssst... via de knop kan je alvast wat 'lezen'. Check alle knoppen: er zijn best wel wat leuke e-books op deze site gratis te downloaden.

shutterstock_1104084713.png

Emoties mogen er zijn...

Een emotie is een kortstondige uiting van interne 'kortsluiting'. Blij zijn, verdrietig, boos, teleurgesteld ... elke emotie mag er zijn. Emoties zijn "ventielen" van jouw onbewuste Zijn. Ze zijn niet goed of slecht. Ze maken je tot 'wie jij bent'!
Het leven be-leven in de golven van emoties - het kan vermoeiend en lastig zijn. Om te zijn. Communiceren met je eigen ik, je eigen emoties, ze beleven en 'handelbaar' laten zijn....het kan! Durf jij te zijn? 

Hoelang duurt het alvorens je
resultaat boekt

Hoelang? Vraag je je af? Mijn vraag: " hoelang is dit al bezig?"

'Je niet goed voelen? Met je ziel onder je arm doorwerken? Plichtsgetrouw en tanden bijtend blijven denderen?'


Tijd is aangeleerd en opgelegd in deze 'toxische' maatschappij. Je moet passen in het keurslijf van de snelheid. Rennen, vallen, opstaan en weer doorgaan!? Nop! Dat is niet hoe het werkt. Tijd nemen om tijd los te laten: het klinkt bizar. En toch: de weg naar wie jij bent begint na het jezelf bevrijden van de druk 'tijd'. Moeilijk? Ja maar niet onmogelijk! Het kan! We doen het gewoon! Simpel! 

Al een beetje wijzer worden? Download alvast de gratis 'eerste' stapjes in inzichten. 

Over stress en perfectionisme en blijven gaan en grenzen zetten en.....

bottom of page