top of page

Ontwikkel je zintuigen

Bijgewerkt op: 10 jan. 2023

Meer energie ervaren, rust en ruimte in je hoofd, hart en ziel beleven....Hoe doe je dat? Het bewust inzetten van je zintuigen laat je genieten van een nieuwe ervaring.


Zintuigen en chakra's?

Je zintuigen zijn je eerste contact met de buitenwereld; maar wist je dat ze ook een directe connectie met je onderbewustzijn vormen?!

Misschien heb je al gehoord van de chakra's? De levenswielen die zorgen voor jouw innerlijke balans. (meer weten: neem eventjes contact met me op.) Het is een oude wetenschap die een basis is voor het holistische be-wustzijn en die aan menig anders-wetenschap als grondslag wordt ingezet. Voor nu is het belangrijk om te weten dat elke chakra ook een kleur heeft.

rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en paars....

Elke chakra kan je ook verbinden met je zintuigen...

Je eerste (rode) chakra gaat over het voelen in jezelf, waar de oranje staat voor het voelen van beweging (jij en de ander dus). De gele kleur staat voor jouw zonnevlecht of ook wel je 'moetes' en 'willen' deel, nl je maag en lever. De groene kleur staat voor balans en vrede in en met jezelf maar ook met de ander en je omgeving. Je kunnen en durven uiten doe je via het blauwe van je keelchakra. Jouw indigo of derde oog, zorgt voor een open blik naar alles rondom rond je vanuit open mind en dicht bij jezelf blijven. De paarse kleur staat voor het één zijn met alles rondom je - het universum. Het accepteren en weten van wie je bent en daar ook vrede mee hebben.


Tip:

als je voelt dat je bijv vaak boos bent: ga dan eens wat meer groen, blauw, oranje, rood of geel dragen. (de gekleurde sokken: t was nog niet zo'n verkeerd idee!)


Meer weten?

Behalve een traject chakra's ontdekken via intuïtief schilderen kan je alvast aan de slag met het gratis eboekje: donwload hier!


Wil je graag deelnemen of een chakra cursus op maat? Bel of mail voor meer info, data en mogelijkheden.


Annemiek
3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page